Her er en god oppskrift på knekkebrød som er lett og lage.
Har du gluten allergi er den perfekt..
Det er ett godt lavkarbo knekkebrød..
Det er ett godt lavkarbo knekkebrød..
Her er inngrediensene:
200 gr solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
2,25 dl kruskakli
2 ss fiberhusk (et bindemiddel som kjøpes på helsekost)
1 ts salt
1/2 ts splenda/sukrin (kan utelukkes)
5 dl vann
Bland alt sammen og la det hvile i 5-6 min så det sveller.
Bre deigen utover 2 bakeplater med bakepapir.
Lettest å bruke slikkepott.
Del opp hver plate opp i 16 ruter med en pitzzaskjærer.
Stekes ved varmluft på 160 C i 1t og 10 min.
To ganger underveis bør brettene snus og bytte plass.
Avkjøles og brekkes fra hverandre og oppbevares i boks.
Hmm her er resultatet..
Nærbilde.
Liker du knekkebrød bør du prøve disse.
De har en god smak..
Velbekomme
Kjersti :-)
Takk for oppskrift. Har smakt noe tilsvarende, men hadde ikke oppskrift, så nå kan jeg bake selv!
SvarSlettBare hyggelig det, de er gode så bare prøv dem :-)
SvarSlett